Dvostruki strijelac protiv Želje

Čabraja: Želimo osvojiti Kup

M. Maksimović

Uz golmana Luku Bilbroka prvo ime u velikoj pobjedi Širokog nad Željezničarom bio je dvostruki strijelac Dejan Čabraja. 

Fudbaler iz Hrvatske koji je tokom zime pojačao tim Gorana Sablića kaže kako je sinoćnja utakmica jedna od najboljih u dosadašnjoj karijeri. 

“Prezadovoljan sam kako raspletom i rezultatom, tako naravno i svojim uspjehom i golovima. Za ovo smo se pripremali danima i naporno trenirali, a analiza protivnika pred utakmicu bila je odlična. Išli smo s ciljem da se plasiramo u finale, to smo ostvarili i idemo dalje”, rekao je Čabraja.

U finalu Kupa čeka Sarajevo, a u narednom kolu Olimpic.

“Protiv Olimpica želimo pobijediti kao i na svakoj utakmici. Vidjet ćemo hoćemo li u tomu uspjeti, dok protiv Sarajeva naravno želimo biti bolji i na kraju osvojiti Kup. Nakon sinoćnje utakmice ispunjeni smo samopouzdanjem i siguran sam da možemo pobijediti svaku ekipu”, dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.