Oporavlja se od povrede

Marc Bartra se javio sa novim vijestima

Fudbaler Borussije iz Dortmunda Marc Bartra se još uvijek oporavlja od povrede ruke koju je zadobio u eksploziji koja se desila ispred autobusa u kojem su bili igrači Milionera.

Sat vremena prije početka utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Borussije i Monaca došlo je do napada na autobus domaćeg tima. Odjeknule su tri eksplozije, a najdeblji kraj izvukao je španski defanzivac koji je završio u bolnici.

Bartra se putem Twittera obratio navijačima sa novim informacijama o svom oporavku.

"Zadovoljan sam procesom oporavka! Još malo pa ću nastaviti sa treninzima i žestokim radom kako bih se vratio na teren što je prije moguće", poručio je Bartra.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Marc Bartra je u Dortmund stigao na ljeto prošle godine, a u svojoj prvoj sezoni za Milionere odigrao je 29 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je i jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.