Igrač Širokog očekuje pobjedu

Bralić: Na Otoci ponoviti Grbavicu

M. Maksimović

U odličnom raspoloženju, vjerovatno i ovog puta kombinovani tim Širokog Brijega sutra će gostovati na Otoci kod Olimpica. 

Prvenstvo će do kraja sezone ostati u drugom planu, pošto je prioritet Kup u kojemu su Širokobriježani u srijedu izborili veliko finale.

"Sretan sam zbog finala, prije svega zbog načina i igre na koji smo ga izborili. Pobijedili smo po dva puta Željezničar i Zrinjski i na koncu posve zasluženo se našli u samoj završnici. Tamo čeka Sarajevo i nova dva derbija, bit će zanimljivo, a ja se nadam osvajanju trofeja", rekao je stoper Slavko Bralić.

Najavio je dobru partiju i sutra na Otoci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moja nadanja su da ponovimo igru kao nedavno na Grbavici i da pobijedimo. Na posljednje dvije utakmice u prvenstvu doživjeli smo poraze, a sad je vrijeme i da se pobijedi“, dodao je.

Goran Sablić može računati na sve igrače, a i ovog puta će nastupiti kombinovani sastav.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.