Zrinjski gostuje kod Krupe

Petrak: Krupa je uvijek neugodna

M. Maksimović

Zanimljiv meč u šestom kolu Lige za prvaka danas će u Krupi na Vrbasu igrati Krupa i Zrinjski. Mostarci u malom mjestu nadomak Banja Luke gostuju po drugi put, nakon što su jesenas remizirali u utakmici u kojoj nije bilo golova. Oliver Petrak nada se pobjedi.

“Ne znam da li Krupa i dalje misli o Evropi, ali je sasvim sigurno da su neugodni, posebno kada igraju na svom stadionu. Kad smo jesenas igrali gore nije bilo nimalo lako. Krupa je neugodna poput Slobode i Radnika, jer se te tri ekipe bore za četvrto mjesto“, rekao je.

Igrači Zrinjskog danas će osluškivati i šta u Tuzli Željezničar.

“Možda se Željo potrošio u Kupu i možda im to danas oteža posao. Pratimo jedni druge, a ja sam i dalje uvjeren da smo mi i najkvalitetniji tim u prvenstvu“, dodao je.

Danas u timu neće biti kartoniranog Matije Kataneca te povrijeđenih Pere Stojkića i Ivana Peke, dok je upitan nastup i Zvonimira Blaića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti