Foto: EPA

Oglasio se Marco Delvecchio

"Tottijev zadnji derbi, jeste sigurni? Ja nisam!"

Endin Čaušević

Roma sutra na Olimpicu igra gradski derbi protiv Lazija u okviru 34. kola italijanske Serije A.

Sutrašnji veliki gradski derbi za Rim možda će biti i posljednji za legendarnog Francesca Tottija čiji ugovor s Romom ističe na kraju ove sezone. Totti je prošlog ljeta odlučio potpisati ugovor na još jednu sezonu, ali mnogi smatraju da se to ove godine neće desiti, te da je Kralj Rima okačiti svoje kopačke o klin.

Međutim, nekadašnji napadač Vučice, Marco Delvecchio, izjavio je za italijanske medije da on nije toliko siguran da će Totti završiti svoju karijeru na kraju ove sezone. Dodao je da neće uopšte biti iznenađeni ukoliko njegov nekadašnji saigrač odluči da igra i narednu sezonu.

"Tottijev zadnji derbi, jeste sigurni? Ja nisam! Ako dođe do novog ugovora uopšte neću biti iznenađen. Sve se može desiti u fudbalu, ali vjerujem da Totti ima još nešto da ponudu. Što se tiče utakmice nadam se da će Roma slaviti jer je cilj direktan plasman u Ligu prvaka i potrebna su nam tri boda sutra", rekao je Delvecchio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.