"U nedjelju želimo uništiti Lazio"
Foto: EPA

Totti jasno poručio pred derbi

"U nedjelju želimo uništiti Lazio"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u nedjelju igraju veliki gradski derbi protiv Lazija u okviru 34. kola italijanske Serije A.

Lazio je u zadnjem okršaju ovih ekipa u polufinala Kupa Italije bio uspješniji u dvije utakmice i plasirao se u finale. Vučica želi osvetu u nedjelju, a posebno zbog Francesca Tottija jer prema svemu sudeći za legendu Rome ovo će biti posljednji gradski derbi.

Tottijev ugovor s Romom ističe na kraju ove sezone i gotovo sigurno će okačiti kopačke o klin. Pred derbi protiv ljutog rivala Totti je izjavio da se žele osvetiti za poraz u polufinalu Kupa Italije.

"Svi znamo kako je završio posljednji derbi i jasno je da želimo osvetu. Imam poštovanje prema Laziju jer imam dosta prijatelja s te strane grada, ali protiv njih na terenu uvijek dajem 101%. Sve je jasno, želimo uništiti Lazio", rekao je Totti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi