Foto: EPA

Junak pobjede Reala protiv Valencije

Marcelo: Nemoguće je znati hoće li gol odlučiti utakmicu

D. Rakanović

Real Madrid je u subotu porazio Valenciju sa 2:1 u okviru 35. kola španske La Lige. 

Junak Madriđana bio je Marcelo koji je u 86. minuti postigao odlučujući gol za 2:1

"Nemoguće je znati hoće li gol odlučiti utakmicu ili ne. Sretan sam zbog tri boda u jako teškoj utakmici," rekao je Marcelo i dodao: 

"Puno je onih koji dolaze na Bernabeu i žele nas isfrustrirati, ali to je normalno. Zagrebali smo duboko u svoju dušu i pokazali smo im tko smo. Real Madrid je velika momčad."

Marcelo je poručio da žele pobijediti svaku utakmicu do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Trčali smo, borili smo se i na kraju smo uzeli tri boda. Želimo pobijediti svaku utakmicu do kraja sezone. Cilj nam je da idemo korak po korak, ali s puno truda," zaključio je Marcelo.

Real Madrid se nakon ove pobjede ima 81 bod i nalazi se na diobi prve pozicije sa Barcelonom, uz utakmicu manje u odnosu na katalonsku ekipu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.