Foto: EPA

Ljajić mijenja klub?

Skauti Borussije pratili Ljajića

Skauti Borussije iz Dortmunda dolazili su u Torino kako bi se na djelu uvjerili u kvalitete Adema Ljajića.   

Srbijanski fudbaler u Torinu pod palicom Siniše Mihajlovića igra u dobroj formi, a postoji velika mogućnost da na kraju sezone napusti klub i preseli u Njemačku. 

Mediji u Italiji prenose da su na jučerašnjoj utakmici između Torina i Sampdorije bili prisutni skauti Borussije i da su posmatrali Ljajića. Milioneri ovog vezistu smatraju igračem koji može pokriti više pozicija u ofanzivi, ali su svjesni i da neće biti jeftin za otkup, jer mu ugovor ističe za tri godine. 

Ljajić je u Torino došao prošle godine, a ove sezone je u svim takmičenjima postigao deset pogodaka i upisao isto toliko asistencija. Prethodno je, podsjećamo, bio član Rome, Intera, Fiorentine i Partizana. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.