Ljajić zbog Mihajlovića pravi novi transfer?
FOTO: EPA

Pregovori traju

Ljajić zbog Mihajlovića pravi novi transfer?

Prema pisanju italijanskih medija, tačnije Tuttosporta, Adem Ljajić bi na kraju sezone mogao preći u Milan. 

Srbijanski fudbaler u Torinu nije u najboljim odnosima sa trenerom Sinišom Mihajlović i nalazi se na izlaznim vratima kluba, a kako pišu mediji na Apeninima, sljedeća stanica u njegovoj karijeri bi mogao biti slavni Milan. 

Ljajić je želja Milanovog trenera Vincenza Montelle s kojim je u prošlosti imao priliku sarađivati u Fiorentini i pod čijim je vodstvom jedini put u karijeri imao dvocifren učinak po broju golova u sezoni (11). 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj ofanzivac je, zanimljivo, i u prošlosti imao opciju da pređe u Milan, međutim na kraju se bio odlučio za Romu. Prije nego što je prošlog ljeta došao u Torino još je imao priliku igrati za Inter kao posuđen igrač. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi