Guardiola mu nudi novi ugovor

Navas ostaje još godinu dana u Cityju

Španski krilni fudbaler Jesus Navas vjerovatno će ostati još jednu sezonu u Manchester Cityju, prenose engleski mediji.

Iako Navasu ugovor sa Cityjem ističe na kraju ove sezone, trener Pep Guardiola je veoma zadovoljan njegovim igrama i namjerava ga zadržati kao rezervnu opciju na poziciji desnog beka i naredne sezone.

Iako je Navas većinu karijere provoe na poziciji desnog krila, u posljedje vrijeme se veoma dobro snašao na pozciji desnog beka i Guardiola je oduševljen njegovim igrama. Ranije se govorilo da će španski stručnjak o mogućem ostanku fudbalera kojima ističe ugovor odlučivati na kraju sezone, ali čini se da je odluka o Navasu donijeta nešto ranije.

Dakle, produženje ugvora sa Navasom vjerovatno znači odlazak Sagne i Zabalete kojima taođer ugovor ističe na kraju ove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.