Fudbaler Širokog Brijega

Ćorluka: S nestrpljenjem isčekujemo finale Kupa

M. Maksimović

Josip Ćorluka u proljetnom dijelu sezone igra u životnoj formi. Mladi fudbaler Širokog Brijega odlične partije pružio je na utakmicama polufinala Kupa protiv Željezničara, koje su kasnije navodno probudile interesovanje Hajduka.

Skromni Ćorluka danas ipak o tome manje razmišlja, a preokupacija je Kup u kojemu je želja osvojiti naslov.

“Uspjeh u Kupu daje vjetar u leđa i nadu da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Lijepo je kad čuješ da je za tebe zainteresovan Hajduk, bilo bi lijepo i dogurati do transfera u tako veliki klub, ali ja sam danas isključivo razmišljanjima u Širokom Brijegu, ponajviše na finalu Kupa. Svi s nestrpljenjem isčekujemo tu utakmicu i nadamo se najboljem ishodu”, rekao je Ćorluka.

Široki Brijeg u posljednje vrijeme u prvenstvu ne briljira, reda poraz za porazom, ali je to posljedica manjka motiva i činjenice da Goran Sablić iz utakmice u utakmicu na teren šalje kombinovani tim. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.