Foto: Jabuka

Veznjak Širokog Brijega

Čabraja: Očekujem dobru igru i pobjedu

M. Maksimović

Dejan Čabraja je bio junak nedavne utakmice na Grbavici između Željezničara i Širokog Brijega u kojoj je njegov klub izborio plasman u finale. 

Vezni fudbaler iz Hrvatske naći će se u timu Širokog na sutrašnjoj utakmici protiv Sarajeva od koje ima velika očekivanja.

“Očekujem dobru igru, kvalitetan Široki Brijeg, naravno pobjedu i u konačnici naslov u Kupu. Mislim da će Sarajevo od početka krenuti ka našem golu, a smatram i da im to neće pomoći sutra”, izjavio je Čabraja.

Fudbaler Širokog nikada u seniorskoj karijeri nije uspio osvojiti neki trofej, dok je kao junior osvajao Kup Hrvatske sa Dinamom. 

Goran Sablić na sutrašnjoj utakmici ne može računati na Luku Menala i Marija Marinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.