Defanzivac Širokog očekuje težak meč

Pandža: Bio sam prvak BiH, nedostaje mi samo Kup

M. Maksimović

Boris Pandža je spreman za još jednu tešku utakmicu u dresu Širokog Brijega. 

Ubjeđenja je da će sutra biti teže nego na prvoj utakmici, priželjkujući na koncu pobjedu svog tima i veliko slavlje na Pecari.

“Uvjeren sam da će biti teže jer Sarajevo mora napasti. Oni su svjesni da ih jedan gol vraća u život i gledat će da nas ugroze. Mi smo svjesni da bi nas prvi gol odveo blizu cilju i sigurno je da ćemo od starta i mi tražiti gol, tako da će utakmica bez obzira na veliki ulog vjerovatno biti otvorena”, rekao je Pandža.

Bivši reprezentativac BiH u karijeri je ostvario nekoliko uspjeha.

“Bio sam sa Širokim Brijegom prvak BiH, kasnije sam s Hajdukom osvojio Kup Hrvatske, tako da bi sutrašnji trofej upotpunio karijeru. Nadam se najboljem”, dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.