Pozitivna priča

Sarajevo pomaže razvoju ženskog fudbala

Edmir Škorić

Prihod ostvaren od prodaje ulaznica na južnoj tribini koševskog stadiona, na predstojećem gradskom derbiju, bit će usmjeran ka podršci i razvoju ženskog fudbala, odnosno SFK 2000 Sarajevo.

Zbog velikog interesovanja za podršku razvoja ženskog fudbala, ranije je kupljen veći broj polusezonskih ulaznica za tribinu “BH Telecom JUG”, a za vlasnike istih bit će otvoren ulaz “B1”. Tampon zone ostaju sektori “B2” i “B3”.

"Zahvaljujemo se JU Centar za Sport i Rekreaciju na brzoj reakciji i stavljanju tribine 'BH Telecom Jug' u funkciju, kako bi se ista mogla upotrijebiti na predstojećoj utakmici", navode na fcsarajevo.ba.

"Višestruke šampionke Bosne i Hercegovine, igračice SFK 2000 Sarajevo u ovoj sezoni osvojile su petnaesti uzastopni naslov prvakinja BiH, a nadamo se da će ovim potezom FK Sarajevo javnost još više prepoznati njihov kvalitet, marljiv rad i dati veću podršku našim šampionkama", piše na zvaničnoj stranici.

Ispred kolektiva SFK 2000 Sarajevo ističu veliku zahvalnost što je FK Sarajevo odlučio i na predstojećem derbiju podržati njihov rad u finansijskom smislu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbalski klub Sarajevo dočekuje Željezničar u subotu, 20. maja na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” sa početkom u 17h.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.