Zrinjski ne odustaje od titule

Slišković: Dok i teorija postoji, vjerujemo u titulu

Edmir Škorić

S optimizmom je Blaž Slišković zakoračio u autobus koji se prije pola sata zaputio ka Bijeljini nakon što je na redovnom druženju s novinarima koje se organizuje svakog petka najavio meč protiv Radnika. 

“Od mog dolaska nažalost nismo uspjeli ostvariti niti jednu pobjedu na gostujućim terenima, iako smo prema prikazanom na nekima mogli i morali pobijediti. I to može biti jedan od razloga koji mogu presuditi da ne osvojimo naslov prvaka. Protiv Radnika će biti teško, iako su pobjedom Širokog u finalu Kupa vjerovatno izgubili motiv jer su jasno ostali bez Evrope, rekao je Slišković na današnjoj konferenciji.

U titulu prvaka Slišković i dalje vjeruje, iako je Željezničar mnogo bliži naslovu prvaka.

“Dok i teorija postoji, u titulu se mora vjerovati. Vidjet ćemo hoće li Sarajevo imati snage nastaviti igrati onako kako su igrali protiv nas i Širokog. Ovdje su bili neugodni, a na Širokom kvalitetniji od domaćina. Uvjeren sam da će izgarati na sarajevskom derbiju i igrati na pobjedu, a taj rasplet bi svakako išao nama u prilog, dodao je trener Zrinjskog“, kazao je Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog tri žuta kartona u timu neće biti Miloša Filipovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.