Do okončanja postupka

Suspendovan stadion Pecara!

Edmir Škorić

Povodom dešavanja na revanš utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine Široki Brijeg - Sarajevo, koja je odigrana prije dva dana u Širokom Brijegu, danas je u Sarajevu održana vanredna sjednica Takmičarske komisije NS/FS BiH.

Na sjednici je jednoglasno odlučeno:

- Suspenduje se NK „Široki Brijeg“ od odigravanja svih utakmica na stadionu „Pecara“ do okončanja disciplinskog postupka;

- Cjelokupan materijal sa revanš utakmice finala Kup-a BiH Široki Brijeg-Sarajevo ustupa se Disciplinskoj komisiji NS/FS BiH, radi vođenja disciplinskog postupka protiv NK „Široki Brijeg“.

Podsjećamo, dio publike prisutne na stadionu Pecara zviždao je prilikom intoniranja bosanskohercegovačke himne, a tokom susreta mogli su se čuti i povici kojima nije mjesto na sportskim priredbama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.