Dobro raspoloženje pred nedeljno gostovanje

Sloga rasterećena putuje u Goražde

Emir Dindić

Fudbaleri Sloge u 26.kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine na svom terenu deklasirali su ekipu Jedinstva iz Bihaća. Taj susret je zaboravljen i sve misli okrenute su ka narednom susretu gostovanju kod ekipe Goražda koja se grčevito bori za opstanak.

Na današnjem treningu pred sutrašnji put, vladala je sjajna atmosfera u ekipi. Šef stručnog štaba Sloge Nermin Bašić, svoje pulene poštedio je težeg treninga i uigravale su se posljednje taktičke zamisli pred nedjeljni susret.

Kako i sami navode povrijeđenih nema, ali ima kartonirani u ekipi, međutim iz Sloge poručuju da idu rasterećeni u Goražde jer svoj cilj za ovu sezonu, opstanak u ligi su ostvarili. Međutim, kako navode iz ovog kluba to ne znači da se neće boriti do samoga kraja, odnosno ako im se ukaže prilika iskoristiti i pokušati plasirati u Premijer ligu. 

Podsjetimo susret 27.kola  između ekipa Goražda i Sloge iz Simin Hana na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 17:30 h. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.