Zukić na centru u Orašju, Muslić u Goraždu

Službena lica 27. kola Prve lige FBiH

Zukić na centru u Orašju, Muslić u Goraždu

S. Mlaćo

Predsjednici i dopredsjednici Komisije za suce i suđenje NS FBiH i Komisije za takmičenje NS FBiH izvršila je delegiranje 27. kola Prve lige Federacije BiH.

Sezona u Prvoj ligi FBiH bliži se kraju, a očekuje nas veoma neizvjesno kolo. U subotu se igra šest mečeva, a u nedjelju dva.

Jedan od derbija svakako se igra u Orašju, a snage će odmjeriti Orašje i Bosna Visoko. Pravdu na ovom meču će dijeliti Edis Zukić iz Tuzle sa svojim pomoćnicima Mirzom Čejvanovićem iz Tuzle, te Almirom Bašićem iz Bugojna. Četvrti sudija je Jasmin Varupa (Travnik), a delegat Safet Radmilović (Goražde).

Zanimljiv meč očekuje se i u Kaknju gdje će Rudar dočekati GOŠK. Glavni sudija ovog meča je Danijel Bojoj iz Kiseljaka, a njegovi pomoćnici Boris Bilješko iz Novog Travnika i Edis Šesto iz Sarajeva. Četvrti sudija je Semir Sarajkić iz Sarajeva, a delegat Eldin Hodžić iz Tuzle.

Jako zanimljiv meč očekuje se i u Goraždu, gdje će Goražde dočekati Slogu iz Simin Han. Domaćima su bodovi potrebni u borbi za opstanak, dok se Sloga sjajnim igrama u drugom dijelu sezone došla u situaciju da se bori za prvu poziciju. Glavni sudija meča u Goraždu je Hermin Muslić iz Bihaća, a njegovi pmoćnici su također iz Bihaća. Radi se o Zlatku Budmliću i Edinu Zjakiću.

Službena lica 27. kola Prve lige Federacije BiH:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije