Golman Širokog Brijega

Bilobrk: U Banja Luku po opstanak

Luka Bilobrk je čuvao gol Širokog Brijega na utakmici protiv Sarajeva u kojoj je ovaj klub na kraju boljim izvođenjem penala osvojio Kup. 

Upravo je Bilobrk jedan od najzaslužnijih za uspjeh Širokobriježana, s obzirom da je na ranijim utakmicama u ovom takmičenju bio odličan, što se posebno odnosi na polufinale i prvi finalni meč.

“Kad se u obzir uzme ko su nam bili protivnici do kraja, onda se može slobodno reći da je pobjeda na kraju zaslužena i da je trofej u pravim rukama. Posebno smo sretni znajući kakav rezultat smo ostvarili u prvenstvu“, rekao je Bilobrk.

On će i sutra stajati na golu Širokog na utakmici protiv Metalleghea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Idemo u Banja Luku da riješimo opstanak. Znamo da nas čeka motivisan domaćin kojemu je svaka utakmica biti ili ne biti, a meč će biti još jedan ispit za naš karakter, odnosno test za narednu sezonu, da vidimo ko je zreo odgovoriti daljim zadacima, a ko ne“, kaže Bilobrk.

Wagner Santos Lago i Ivan Krstanović započeli su trenersku edukaciju i neće konkurisati za meč u Banjoj Luci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.