Foto: EPA

Kapiten Zrinjskog

Stojkić: Medalja za malog Luku Lovrića

Kapiten Zrinjskog Pero Stojkić nakon pobjede Zrinjskog u Bijeljini na društvenim mrežama obećao je da će eventualnu šampionsku medalju posvetiti Luki Lovriću. 

U avionskoj nesreći u Mostaru koja se dogodila prije osam dana među stradalima je bio i pionir Zrinjskog Luka Lovrić, a Stojkić je odlučio da će mu posvetiti medalju šampiona BiH, ukoliko je osvoji u narednom kolu.

“Ako osvojimo prvenstvo moja medalja je tvoja! Počivaj u miru mali anđele“, poručio je Stojkić uz priloženu fotografiju pokojnog Luke.

Zrinjskog od naslova prvaka BiH dijeli pobjeda nad Slobodom u narednom kolu u Mostaru. Stojkić je jučer isključen na utakmici protiv Radnika koju su Mostarci riješili u svoju korist rezultatom 2:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.