Foto: EPA

Robben je "zalio" pivom

Novinarka platila ceh Bayernove proslave

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna jučer su proslavili novu titulu prvaka Njemačke, a ujedno je ovo bio posljednji meč za Phillipa Lahma i Xabija Alonsa koji su odlučili završiti svoje karijere.

Bavarci su u svom stilu još jednom proslavili titulu prvaka Njemačke. Tradicionalno igrači Bayerna su uz pivo trčali po terenu kako bi što više "okupali" svoje saigrače.

U svoj toj "borbi" deblji kraj je izvukla i novinarka Sky Sportsa koju je pivom zalio Arjen Robben. Međutim, ona mu nije to zamjerila jer je svjesna da su igrači Bayerna na ovaj način željeli i nju da uključe u proslavu titule.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.