Jajčani čestitali Širokom Brijegu na osvajanju Kupa

Fejzić uručio Barišiću prigodan poklon

Samir Mlaćo

Iako je jučerašnji meč Metalleghea i Širokg Brijega imao veliki značaj za oba tima, malobrojni gledaoci mogli su ipak vidjeti otvorenu, te veoma fer i korektnu utakmicu.

Na kraju je završilo bez pogodaka, a taj rezultat svakako više odgovara gostima koji su i zvanično osigurali opstanak u ligi, dok se Metalleghe kolo prije kraja našao u veoma teškoj situaciji.

Uoči samog početka utakmica na Gradskom stadionu u Banja Luci mogli smo vidjeti potez domaćih koji nam svakako daje nadu u bolje sutra bh. fudbala. Naime, kapiten Metalleghea Nevres Fejzić uručio je prigodnu sliku kapitenu gostiju Josipu Barišiću povodom osvajanja Kupa BiH tima iz Širokog Brijega.

Svakako potez vrijedan hvale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.