Jozić: Neka opet bude 1:0

Noogmetaš Metalleghea pred Široki Brijeg

Jozić: Neka opet bude 1:0

S. Mlaćo

U okviru devetog kola Lige za opstanak nogometaši Metalleghe BSI ove nedjelje u Banja Luci dočekuju Široki Brijeg.

Gosti su još uvijek pod dojmom osvajanja Kupa BiH dok „domaćinima“ u ovom duelu vjerovatno odgovara samo pobjeda. Ovog proljeća Kraljevi su dva puta savladali Široki istim rezultatom 1:0.

"Nemamo ništa protiv da se tako okonča i ovaj duel. Široki je sve snage usmjerio ka osvajanju Kupa i izlasku u Europu i u tome je i uspio. Mi im čestitamo na tom rezultatu ali i želimo da nastave sa igrama i rezultatima kakve su ostvarivali do sada u Ligi za opstanak. Nakon velikog boda koji smo osvojili u Zenici, pobjeda bi bila potvrda naše kvalitete i svi vjerujemo da možemo doći do tog rezultata,“ istakao je Josip Jozić, stoper Kraljeva.

U duelu sa Širokim u ekipi Jajčana neće biti Sarića, Rašića i Stakića zbog kartona. Utakmica počinje u 17 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U organizaciji Sportskog Saveza Općine Jajce i NK Metalleghe BSI, a uz podršku općinskog načelnika Edina Hozana, obezbjeđen je besplatan prijevoz za 100 navijača popularnih Kraljeva.

Polazak iz Jajca planiran je u nedjelju u 15 sati sa autobuskog kolodvora. Prijave možete izvršiti na broj telefona: 658-047. Cijena ulaznice za utakmicu iznosi 5 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi