Veznjak postao slobodan igrač

Ivan Sesar raskinuo ugovor sa Širokim

Midhat Šljivak

Ivan Sesar od danas više nije igrač NK Široki Brijeg.

Na zahtjev 28-godišnjeg veznjaka, ugovor između njega i NK Široki Briijeg je raskinut i Sesar će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Ovaj fudbaler je prethodne dvije sezone nosio dres tima s Pecare. Ipak, u ovoj sezoni se nije naročito naigrao i imao je veoma malo prostora za igru, pa se odlučio na odlazak. Klub mu je izašao u susret i ugovor je raskinut prije kraja sezone u Premijer ligi BiH.

U protekle dvije godine Sesar je nastupio u ukupno 59 utakmica za Širokobriježane, a posljednji meč u dresu Širokog odigrao je protiv Viteza u 30. kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sesar je u karijeri igrao još za Sarajevo, Dunajsku Stredu, te turske timove Akhisarspor i Elazigspor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.