Jason Denayer nemilosrdno udario čovjeka

Igrač Cityja brutalno nokautirao čovjeka na ulici

Midhat Šljivak

Jason Denayer, fudbaler Manchester Cityja, snimljen je na ulicama Brisela kako brutalno udara čovjeka nogom u glavu.

Ovaj 21-godišnji fudbaler, koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Sunderlandu, vikend je proveo u rodnoj Belgiji, ali to bi ga na kraju moglo skupo koštati jer je nemilosrdno udario čovjeka u glavu.

Iako se kaje zbog onog što je napravio, tvrdi da mu je bila dužnost da odbrani prijatelja.

"Krenuo sam prema auto i zatim sam čuo prijatelja kako viče. Vidio sam da je napadnut i da je u opasnosti, pa sam odlučio da reagujem. Reagovao sam instiktivno u želji da ga zaštitim", rekao je Denayer.

Ovaj fudbaler će vjerovatno dobiti tužbu zbog onog što je napravio, ali je sigurno neće dočekati u dresu Cityja, jer je najavljeno da bi ponovo mogao na posudbu u neki od timova iz Premiershipa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.