Nogometaš Širokog Brijega pred Čelik

Ćorluka: Sezonu želimo zaključiti pobjedom

Samir Mlaćo

Pobjedom pred sablasno praznom Pecarom sezonu žele završiti fudbaleri Širokog Brijega koji su osvajanjem Kupa BiH spasili sezonu i predstavljat će našu zemlju u pretkolu Evropske lige narednog ljeta. 

Protivnik u posljednjoj utakmici je Čelik koji meč dočekuje pod imperativom s obzirom da još uvijek nije izboren opstanak.

“Siguran sam da ćemo igrati dobro, a očekujem protivnika koji se defanzivno orijentisati kako bi se odbranio i tako opstao u Premijer ligi. Igramo na svom stadionu i sezonu želimo zaključiti pobjedom“, izjavio je za SportSport.ba fudbaler Širokog Josip Ćorluka.

Žali i što će se meč igrati pred praznim tribinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo bi ljepše i meni draže da je stadion pun, ali šta možemo. Navijači će nas gledati putem TV ekrana. Mi smo profesionalci i moramo igrati i kad nema publike“, dodao je Ćorluka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.