Foto: EPA

Do 2019. godine

Antonio Valencia produžio ugovor sa Unitedom

Pouzdani defanzivac Manchester Uniteda Antonio Valencia danas je zvanično produžio ugovor sa Crvenim đavolima.

Ovaj 31-godišnjak je produžio ugovor na još jednu godinu, pa je tako sada za United vezan do ljeta 2019. godine.

"Manchester United je moj život od 2009. godine i jako sam sretan što sam potpisao ugovor. Zadovoljan sam i zbog toga što smo u srijedu osvojili Evropsku ligu, jer to je bio jedini trofej koji je nedostajao ovom klubu", započeo je Valencia, te dodao:

"Želim se zahvaliti saigračima, ljudima iz kluba i Mourinhu na ukazanom povjerenju. Nadam se da ćemo u budućnosti doživjeti još mnogo sretnih trenutaka".

Antonio Valencia je prije dolaska u Manchester United 2009. godine nastupao za Wigan, Villarreal, Recreativo i neke klubove u Ekvadoru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.