Ni kriv ni dužan

Alvesa su zbog zanosne Joane uzaludno osuđivali

O. Lekić

Dio svjetskih medija pogrešno je prenio da je Dani Alves sa svojom izabranicom Joanom na - odmoru. 

Zanosna Joana ne može dočekati da sa fudbalerom Juventusa otputuje na odmor i s nostalgijom objavljuje fotografije s egzotičnih destinacija nastale u prošlosti, međutim dio svjetskih medija je smatrao da su zapravo svježe. 

"Treba mi nešto ovako sad", napisala je uz fotografiju Joana. 

To je Alvesu stvorilo samo probleme i našao se na udaru navijača Juventusa, koji su po društvenim mrežama pisali kako je to neozbiljno sedmicu dana pred finale u Cardiffu, ali ispostavilo se da je Brazilac zapravo ni kriv ni dužan. 

Bolji pogled na Joanin profil na Instagramu otkriva da je fotografija stara skoro dvije godine, a zabilježena je na brodu negdje na Mediteranu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.