Subašić podržao Plemiće

Podrška za Zrinjski stiže i iz Monaca

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog sutra na domaćem terenu igraju provi Slobode u okviru posljednjeg desetog kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Plemići će u slučaju pobjede protiv tuzlanske ekipe odbraniti titulu prvaka Bosne i Hercegovine što je razlog za euforiju u redovima Zrinjskog posljednjih sedam dana. Mnogi nekadašnji igrači mostarskog kluba odlučili su pružiti podršku Zrinjskom, te pozvati navijače da u što većem broju sutra dođu Pod Bijeli brijeg.

Jedan od njih je i fudbaler Real Madrida, Luka Modrić, a prije njega istu poruku poslali su, između ostalih, Toni Šunjić i Marin Aničić. Danas se oglasio i golman Monaca, Danijel Subašić, koji je također odlučio da pozove Ultrase na sutrašnji meč Zrinjski - Sloboda.

Iako golman reprezentacije Hrvatske nikada nije nosio dres Zrinjskog odlučio se uključiti u ovu akciju uz poruku "Zrinjski te treba".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.