Foto: EPA

Inter prihvatio ponudu

Perišić na pragu Manchester Uniteda

Edmir Škorić

Hrvatski napadač Ivan Perišić je trenutno član Intera, ali navodno je prihvatio da ide u Manchester United.

Perišić je duži period na radaru Uniteda, čak se pisalo da ga je Jose Mourinho došao pratiti u meču Hrvatske i Ukrajine, a transfer bi ubrzo mogao da bude ostvaren.

Jedan od najboljih krilnih napadača u Evropi navodno je izabrao Manchester United iako je imao i ponudu iz Liverpoola. 

Inter je spreman da proda Perišića i prihvatio je Unitedovu ponudu od 45 miliona eura uz bonuse, dok će igrač dogovoriti osobne uslove s Crvenim vragovima.

Perišić je prije Intera nastupao za Wolfsburg, Borussiju Dortmund, Sochaux... Ove sezone je odigrao 35 mečeva u Seriji A te je dao 10 golova uz 9 asistencija i nema sumnje da virjedi čim ga je odlučio kupiti Jose Mourinho.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.