Napadač GOŠK-a za SportSport.ba

Ramić: Presudio je kvalitet, igramo fudbal za gol više

Samir Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a iz Gabele kolo prije kraja sezone u Prvoj ligi FBiH osigurali su naslov prvaka, te plasman u Premijer ligu BiH.

 Tim iz Gabele remizirao je danas u Orašju (1:1), a bod dovoljan titule gostima je donio Mirsad Ramić koji igra sezonu iz snova.

Odmah nakon utakmice Ramić je govorio za SportSport.ba.

"Presudio je kvalitet pod broj jedan jer imamo najbolju i najkvalitetniju ekipu, a  i mnoge ekipe su to rekle. Igramo napadački i fudbal za gol više. U ekipi imamo dva znalca, Bošnjaka i Mekića koje bi svaka ekipa poželjela", kazao je Ramić, prvi strijelac novog člana BH Telecom Premijer lige BiH.

Današnjim pogotkom Ramić se izjednačio na listi strijelaca Prve lige Federacije BiH sa Mirnesom Salihovićem i Sabahudinom Jusufbašićem, koji su također postigli po 17 pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.