Vojvodić: Do kraja su nam potrebna tri boda

Trener GOŠK-a pred Orašje

Vojvodić: Do kraja su nam potrebna tri boda

S. Mlaćo

Pobjedom nad Budućnosti iz Banovića GOŠK je s obzirom na remi Bosne i Veleža zakoračio u Premijer ligu BiH. 

Gabeljani bi već sutra mogli i teoretski obezbijediti šampionsku titulu u slučaju da pobijede Orašje na gostujućem terenu. Trener Darko Vojvodić zadovoljan je posljednjim izdanjem svojih igrača, a povoljnom rezultatu nada se i sutra.

“Pobjeda nad Budućnosti je zaslužena, ali i ruku na srce previsoka. Protivnik je bio neugodan, a da su takvi bili od početka sezone, vjerujem da danas ne bi bili tu gdje jesu“, izjavio je Vojvodić.

Iako sutrašnji meč može odlučiti prvaka, Vojvodić razmišlja i o posljednjem u kojemu će njegov tim ugostiti Velež.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Potrebna su nam do kraja tri boda. Želimo ih osvojiti već sutra, a ako ne osvojimo onda nam preostaje Velež. Imamo dosta igrača koji imaju po dva žuta kartona i dobro ćemo razmisliti s kojim sastavom se suprostaviti Orašju“, rekao je Vojvodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije