Zrinjski blizu nove titule

Navijačka groznica trese Mostar

U Mostaru vlada nezapamćena euforija pred današnji meč, posljednji u sezoni, između Zrinjskog i Slobode. 

Zrinjski odluku o prvaku dočekuje s prve pozicije nakon dramatičnih zbivanja u pretposljednjem kolu, u kojem je Sarajevo savladalo Željezničar, a Plemići s igračem manje došli do preokreta u pobjede kod Radnika u Bijeljini. 

Od titule Zrinjski dijele milimetri. Garancija za titulu Zrinjskom je pobjeda nad Slobodom, a teško je za očekivati da će ovakvu priliku prokockati izabranici Blaža Sliškovića i stoga ne čudi što u Mostaru vlada velika euforija pred meč.

Dio Mostara naklonjen Zrinjskom za današnjih 90 minuta živi već danima. Odbrojavanje traje, a minute i sati prolaze sporo kao godina. Od 17:00 sati, kada će početi susret, emocije među navijačima Zrinjskog će se moći gotovo - opipati. 

Poruku podrške Zrinjskom je poslao i nekadašnji njihov igrač Luka Modrić, danas zvijezda madridskog Reala, a istu poruku prenio je golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako to sve izgleda iz navijačkog kluba, pogledajte u nekoliko fotografija iz naše galerije koje je Zrinjski objavio na svojoj Facebook stranici. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.