Vezista Zrinjskog nakon osvajanja titule

Tomić: U našu korist je presudio širi igrački kadar

Samir Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog savladali su Slobodu sa 3:0, te zasluženo osvojili naslov prvaka BH Telecom Premijer lige za ovu sezonu.

Plemići su bez većih problema danas upisali tri boda, a nakon utakmice nastalo je veliko slavlje prepunih tribina stadiona Pod Bijelim brijegom. Svoj komentar ove sezone dali su prvotimci popularnih Plemića Ognjen Todorović i Tomislav Tomić.

"Hvala Bogu došli smo do cilja koji je bio zacrtan na početku. Bilo je uspona i padova, ali mislim da smo zasluženo osvojili trofej. Zasluženo smo prvaci. Najbitnije je zajedništvo i to daje rezultat, te kada je bilo najteže bili smo skupa", kazao je Ognjen Todorović, član Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj komentar sezone dao je i sjajni Vezista Tomislav Tomić.

"Ovo je kruna sezone. Sezona je bila teška, ali na kraju nas je pomazila i sreća, te igramo najbolji nogomet od ove tri ekipe. Dobar dio sezone smo igrali dobro i presudio je širi igrački kadar", dodao je Tomić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.