Trener Zrinjskog na uručenju pehara

Slišković poručio navijačima: Vi ste vjerovali u nas!

S. Mlaćo

Kada je preuzimao Zrinjski, Blaž Slišković je znao da ga do kraja sezone očekuje velika borba za titulu prvaka.

 I nije se popularnih Baka predavao ni kada je Željezničar bio na korak do osvajanja trofeja, te je jasno isticao da vjeruje u svoju ekipu. 

Danas je bio posebno sretan, a nakon zvaničnog uručenja pehara večeras na platou kod Sveučilišta Mostar imao je šta reći hiljadama oduševljenih navijača.

"Želim da vam se zahvalim u svoje osobno ime, u ime kluba, ljudi koji vode klub i naravno igrača. Kada je malo ko vjerovao tri kola prije kraja sezone da ćemo odbraniti titulu, vi ste vjerovali i jedino zahvaljući vama ovi igrači su stekli povjerenje i izgurali ovo do kraja", jasan je bio Slišković.

Podsjećamo, Zrinjski je titulu prvaka osigurao današnjom pobjedom nad Slobodom (3:0).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.