Sjajan gest Mostaraca

U Zrinjskom nisu zaboravili dječaka Luku Lovrića

Samir Mlaćo

Pobjedom nad Slobodom (3:0), nogometaši Zrinjskog osvojili su titulu prvaka naše zemlje.

 Plemići su Tuzlake savladali bez većih problema, a na kraju utakmice je nastalo slavlje više od 10.000 navijača  Pod Bijelim brijegom.

Nogometaši Zrinjskog su na teren izašli u majicama sa likom Luke Lovrića, dječaka koji je bio polaznik Škole nogometa HŠK Zrinjski, a stradao je u avionskoj nesreći u Mostaru u kojoj je poginulo pet osoba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon svečane dodjele pehara za osvojeni naslov prvaka BiH, kapiten Zrinjskog Pero Stojkić svoju medalju je poklonio roditeljima Luke Lovrića, što je svakako gest vrijedan svake hvale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.