Odbijena ponuda Intera

Real Madrid odbio ponudu za Jamesa

Endin Čaušević

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez prema svemu sudeći će na kraju ove sezone napustiti Real Madrid.

James je u nekoliko navrata izjavio da nije zadovoljan statusom u Real Madridu, a čini se da će ovog ljeta potražiti novi klub. Interes za Kolumbijca pokazalo je nekoliko evropskih velikana, a špekuliše se da će ovaj igrač najvjerovatnije karijeru nastaviti u Premiershipu.

Manchester United je zainteresovan za njegove usluge, ali još uvijek nije stigla ponuda sa Old Trafforda. Tu ih je preduhitrio Inter koji je poslao ponudu za Jamesa u iznosu od 42 miliona eura. 

Naravno, kraljevski klub je ekspresno odbio ovu ponudu italijanskog kluba jer su dali do znanja zainteresovanim klubovima da James može napustiti Santiago Bernabeu samo u slučaju da neko plati 70 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.