Foto: EPA

Potvrdio i De Conde

Sušić napušta Genk, agenti traže novi klub

Tino-Sven Sušić je nakon samo jedne sezone u Genku primoran potražiti novu sredinu. 

Povremeni reprezentativac BiH u belgijskom velikanu se nije najbolje snašao i promjenom trenera je potpuno nestao sa mape, a budući da je i on sam nezadovoljan, ovog ljeta će sasvim sigurno potražiti sreću u novom klubu. 

To je nagovijestio i direktor kluba Dimitri de Conde, istakavši kako Sušićevi agenti pokušavaju naći odgovarajuću sredinu.

"Njegovi agenti razmatraju različite opcije. Nije nemoguće i da ode na posudbu, ali situacija nije sasvim jasna. Vidjet ćemo", kazao je, između ostalog, De Conde. 

Za Sušićeve usluge Genk je Hajduku izdvojio dva miliona eura, ali uloženi novac za vrijeme dosad provedeno u klubu bh. fudbaler nije opravdao. Ove sezone je nastupio u 15 utakmica za Genk, a statistika golova i asistencija je ostala prazna. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.