Sušić ponuđen Milanu, Galliani spremio novac?
FOTO: EPA

Bh. fudbaler je vruća roba

Sušić ponuđen Milanu, Galliani spremio novac?

Iz Hajduka bi u ovom prijelaznom roku mogao otići i bh. reprezentativac Tino Sven Sušić. 

Italijanski mediji su Sušića ranije dovodili u vezu sa prelaskom u Lazio i Inter, a kao naredna destinacija u njegovoj karijeri sada se spominje Milan koji je u aktivnoj potrazi za kvalitetnim pojačanjem u veznoj liniji. 

Alfredo Pedulla, poznati stručnjak za transfere na "čizmi", navodi da je naš reprezentativac predložen rukovodstvu Milana i obzirom da sa San Sira nisu uputili odbijenicu špekuliše se da bi upravo Galliani mogao za pet miliona eura otkupiti njegov ugovor od Hajduka. 

Sušić, kao i njegov otac Sead i menadžer Milan Rapaić, uopće ne žele pričati o odlasku iz Hajduka. Poznato je, lani u ovo doba Sušić je trebao otići u Inter, što je i prema izjavama sportskog direktora Gorana Vučevića bio dogovoren transfer koji se izjalovio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posljednje informacije govore da Sušića još žele West Ham i Leicester City.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi