Potvrdio za SportSport.ba

Musemić napustio kormilo Mladosti

Husref Musemić u narednoj sezoni neće voditi Mladost iz Doboja kod Kaknja. 

Iza sebe Musemić (55) ima relativno uspješno sezonu, budući da je Mladost predvodio do polufinala Kupa BiH i sedmog mjesta u prvenstvu, ali saradnja između dvije strane neće biti nastavljena. 

Musemić je predsjedniku kluba Mensuru Mušiji saopštio kako trenutno nije spreman da nastavi s radom, želeći najprije da se dobro odmori, čime je stavio tačku na zajedničku priču s Mladosti. 

"Predsjednik kluba Mensur Mušija je uvažio moje zahtjeve, s obzirom da sam se u posljednje vijeme dosta potrošio. Prilično sam umoran, jer radim dvije i pol godine u visokom intenzitetu, prvo u Slobodi, pa onda u Mladosti. Razišli smo se na jedan korektan način i zahvaljujem se svima iz kluba na saradnji", kazao je Musemić za SportSport.ba. 

Podsjećanja radi, Musemić je na kormilo Mladosti stigao u septembru prošle godine nakon što je klub napustio Ibro Rahimić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.