Upitan ostanak Lalića u Mladosti Doboj Kakanj

Čuvar mreže Dobojlija u dilemama

Upitan ostanak Lalića u Mladosti Doboj Kakanj

S. Mlaćo

U posljednje tri utakmice Premijer lige svih 90. minuta na golu Mladosti iz Doboja kod Kaknja upisao je 26-godišnji čuvar mreže Franko Lalić.

Lalić je u Mladost stigao iz litvanskog FK Granitas, a svoje kvalitete ponajviše je pokazao u Kupu BiH gdje je upisao pet nastupa, te bio jedan od najzaslužnijih što su Dobojlije u ovom takmičenju dogurale do polufinala.

Ovaj golman rođen u Hrvatskoj, tačnije Makarskoj, prema svemu sudeći napustit će Mladost, ali i BH Telecom Premijer ligu, s obzirom da mu važeći ugovor ističe sredinom narednog mjeseca.

Za Lalićeve usluge zainteresovani su klubovi iz Hrvatske, ali i Poljske, te će ovaj golman uskoro donijeti konačnu odluku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjoj karijeri Lalić je bio i član austrijskog Stinatza, hrvatskog Dinama Odranski, NK Nur Zagreb, te Croatie Sesvete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi