FOTO: nk-širokibrijeg.com

Na Pecari misle na mlade snage

NK Široki Brijeg potpisao ugovore sa šestoricom juniora

Samir Mlaćo

Iako je sezona tek završena, u NK Široki Brijeg već su počeli sa sklapanjem igračke križaljke za novu sezonu.

Širokobriježani su osvajanjem Kupa izborili plasman u Evropu, ali su svjesni da će im narednu sezonu trebati i igračka pojačanja, ukoliko žele igrati važnu ulogu u BH Telecom Premijer ligi.

Danas su Mateo Marić, Toni Nikić, Ivan Milićević, Martin Zlomislić, Stipe Jurić i Bože Vukoja potpisali višegodišnje profesionalne ugovore s NK Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Riječ je o šestorici dojučerašnjih juniora, poniklih u klupskoj omladinskoj školi tima sa Pecare. Oni će se priključiti seniorskom sastavu i tijekom priprema pokušati nametnuti treneru Sabliću za mjesto u sastavu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.