Foto: EPA

Luksuz u Hotelu Mercure u Cardiffu

Hotel u kojem Ronaldo i društvo dočekuju finale

Fudbaleri Real Madrida i Juventusa će u subotu navečer odmjeriti snage u finalu Lige prvaka, a kako bi bili adekvatno pripremljeni i odmorni za veliku utakmicu, igrači Reala će istu dočekati u luksuznom hotelu u Cardiffu.

Hotel punog naziva Marcure Cardiff Holland House Hotel and Spa se nalazi u blizini Principality stadiona, ali i stadiona Millenium na kojem će se i igrati finale i on će ovog vikenda biti dom za igrače Real Madrida.

Fudbaleri madridskog kluba će moći uživati u jednoj od 165 luksuzno opremljenih soba, kao i Spa centru, vrhunski opremljenoj teretani i restoranu.

Nema sumnje da će Ronaldo i društvo imati kraljevski tretman u hotelu Mercure prije nego što odigraju veliko finale.

Na putu do finala u Cardiffu, Real je u osmini finala izbacio Napoli, u četvrtfinalu Bayern Munchen, a u polufinalu gradske rivale Atletico Madrid.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.