Vezista Zrinjskog za SportSport.ba

Tomić: Zasitio sam se Premijer lige, treba mi novi izazov

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Sjajni veznjak Zrinjskog Tomislav Tomić (26) također je našao svoje mjesto u idealnom timu minule sezone BH Telecom Premijer lige BiH koji su birali igrači i treneri svih klubova lige.

Večeras je i svečano primio nagradu u Sarajevu, a nakon toga u razgovoru za SportSport.ba je govorio o samoj manifestaciji, te planovima za budućnost.

"Naravno da sam zadovoljan. Ovo je bilo biranje od igrača, trenera te novinara i to mi je čast i zadovoljstvo", kazao je Tomić.

Sa Zrinjskim je osvojio titulu prvaka, ali na kraju sezone i postao slobodan igrač. 

"Puno je pitanja povodom toga, ali ja stvarno ne znam još ništa. Sa Zrinjskim sam pregovarao, imamo usmeni dogovor, te imam nekih ponuda vani i meni je prioritet da idem vani. Mislim da sam se zasitio Premijer lige i da trebam neki novi izazov", priznaje sjajni vezista.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko ostane u Premijer ligi, prema svemu sudeći ostat će član popularnih Plemića.

"Vrlo vjerovatno", kratko je dodao Tomislav Tomić, koji je u našoj zemlji nosio i dres Širokog Brijega, Željezničara i GOŠK-a.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.