Na meti bordo tima

Miloš Vidović bi karijeru mogao nastaviti u Sarajevu

E. Škorić

Miloš Vidović (27), koji je prošlu sezonu igrao u Splitu, mogao bi se vratiti u Premijer ligu BiH, gdje je ranije sa dosta uspjeha nastupao za Olimpik.

Veznjak Splićana karijeru bi mogao nastaviti u redovima Sarajeva i postoji mogućnost da se u narednim danima realizuje transfer.

Klub i igrač ne žele komentarisati špekulacije, ali prema našim informacijama sve je izvjesnije da će srbijanski nogometaš zaigrati u bordo dresu naredne sezone.

On je nekoliko sezona prije odlaska u Split igrao za Olimpik i imao je priliku da sarađuje s trenerom bordo tima Mehmedom Janjošem, koji ima jako lijepo mišljenje o Milošu, kojeg osim igračkih, krase i ljudske kvalitete.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidović igra u veznom redu i za Olimpik je odigrao više od 100 utakmica, dok je u dresu Splita prošle sezone upisao 17 nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.