Sarajevo nudi novi trogodišnji ugovor Kovačeviću

Defanzivac ostaje na Koševu?

Sarajevo nudi novi trogodišnji ugovor Kovačeviću

S. Mlaćo

Nakon teške povrede koljena u julu 2016. godine, defanzivac FK Sarajevo Adnan Kovačević uspješno se vratio na zeleni teren.

Kovačević je zbog neugodne povrede propustio jesenji dio prvenstva, a početkom januara ove godine u prijateljskom duelu sa Brotnjom upisao je prve minute.

Vrlo brzo nakon toga Kovačević je zauzeo svoje mjesto u timu Mehmeda Janjoša, te u posljednjih devet premijerligaških utakmica ove sezone, čak u osam ubilježio svih 90 minuta.

Ipak, ovom nogometašu krajem mjeseca juna ove godine ističe važeći ugovor sa bordo timom, a kako SportSport.ba saznaje FK Sarajevo Kovačeviću nudi novi trogodišnji ugovor. Dogovor još uvijek nije postignut, a neslužbeno saznajemo da Kovačević ima i dvije ponude iz inostranstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Postoji velika mogućnost da dvije strane pronađu zajednički jezik, te da ovaj nogometaš ostane član tima sa Koševa, a sve će biti jasnije u narednim danima. FK Sarajevo će sa pripremama početi 7. juna.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi