Foto: Pogled.ba

Sporazumni raskid ugovora

Slavko Brekalo napustio Široki Brijeg

Slavko Brekalo više nije fudbaler Širokog Brijega. Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine danas je sporazumno raskinuo ugovor s matičnim klubom. 

Član prvog tima Širokog bio je od 2013, a jednu sezonu proveo je na kaljenju u Vitezu.

“Nakon korektnog razgovora, dogovoren je sporazumni raskid ugovora. Brzo smo dogovorili sve detalje i prijateljski rastali. U narednih nekoliko dana donijet ću odluku gdje ću nastaviti karijeru. Sad već bivšim saigračima želim sve najbolje. Matičnom klubu želim sve najbolje u Evropi i Premijer ligi. Hvala i članovima bivše i sadašnje uprave, trenerima kako u prvom timu, tako i u omladinskom pogonu. Posebno hvala uposlenicima kluba i saigračima. Iz kluba odlazim čistog obraza, pun energije“, rekao je Brekalo.

Brekalo je nakon Pandže i Sesara drugi fudbaler koji je napustio klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.