PSG, Manchester City ili Bayern?

Alexis ima tri opcije

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez nalazi se pred velikom odlukom ovog ljeta.

Ostati u Arsenalu i igrati Evropa ligu ili preći u klubu koji igra Ligu prvaka? Mnogo se priča i piše o njegovoj budućnosti, a trener Arsenala Arsene Wenger nedavno je izjavio da će on ostati u klubu. 

Ipak, otočki mediji navode kako Alexis ima tri ponude i to od Manchester Cityja, PSG-a i Bayern Munchena. Da li će odabrati jednu od tih opcija ili će ipak ostati u Arsenalu, saznat ćemo u narednom periodu.

Podsjetimo, on je prošle sezone sa Arsenalom osvojio FA Cup, a u sezoni je ukupno odigrao 51 meč te je postigao 30 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.