Plemići će se spremati na Kupresu

Zrinjski objavio plan ljetnih priprema

Samir Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog nakon veoma kratke pauze, sa priprema će početi 14. juna, kada će i zvanično biti obavljena prozivka.

Plemići će početi pripreme za novi izazov u kvalifikacijama za Ligu prvaka, kao i za novu premijerligašku sezonu u kojoj će braniti naslov prvaka.

Nakon ljekarskih pregleda i uvodnih treninga, Blaž Slišković će sa igračima 18. juna preseliti na Kupres i tamo se zadržati do 23., a nakon samo dva dana u Mostaru, ponovo će Plemići put Kupresa gdje će boraviti do 2. jula.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Završni dio priprema uoči prve utakmice 2. pretkola Lige prvkaa, koja je na programu 11 ili 12. jula, Zrinjski će odraditi u Mostaru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.