Bivši igrač Bratstva

Mulahusejnović pojačao Zrinjski

E. Škorić

Talentovani fudbaler Nardin Mulahusejnović novi je igrač Zrinjskog.

Mulahusejnović ima 19 godina i po vokaciji je ofanzivni vezni, a prošlu sezonu proveo je u Bratstvu iz Gračanice. Dobrim je igrama privukao pozornost aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, pa karijeru nastavlja u Zrinjskom.

U Prvoj ligi Federacije BiH je minule sezone dao pet golova u 21 nastupu, a prethodno je boravio i na Grbavici u omladinskom pogonu, gdje je otišao upravo iz Bratstva.

Sada mu ostaje da se pokaže u redovima Zrinjskog, gdje će imati izuzetno jaku konkurenciju, no nema sumnje da mu to može samo pomoći da dodatno napreduje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.